Een goed begin is het halve werk

Ons cursusaanbod

Wij bieden verschillende online cursussen voor de producten Archicad, Start Edition, Solibri, KUBUS Spexx, OpenBIM en Maatwerk. Deze worden verzorgd door onze BIM-productspecialisten en zijn altijd gericht op praktische toepassing. Zo krijg je de software snel onder de knie en kun je direct zelf aan de slag. Je kunt de curssussen normaal gesproken op verschillende locaties volgen, maar in verband met de COVID-19 maatregelen, vinden ze momenteel online plaats.

Klik op de producten voor meer informatie en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Architectenregister (NL)

Onze cursussen worden door het architectenregister erkend als activiteiten voor permanente beroepsontwikkeling. Bij elke cursus staat het aantal PBO uren vermeld. Zie ook de website van het architectenregister.

KMO-portefeuille (BE)

Wij zijn gecertificeerd als 'Erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding'. Door deze subsidieregeling kun je een deel van de kosten van een van onze opleidingen terugkrijgen. Lees hier meer.

Permanente vorming (BE)

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft KUBUS geaccrediteerd voor al haar cursussen en activiteiten. Architecten en architect-stagiairs krijgen vormingspunten voor deelname hieraan.