Event i.s.m. Confederatie Bouw Limburg
voor aannemers, onderaannemers en architecten

25 november 2019 | Diepenbeek 
Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden wordt een bepaalde problematiek per case naar voren gehaald, de pijnpunten per project besproken, en de gebruikte of nodige oplossing in het daglicht gesteld. 
Meer informatie

 
Info en inschrijven
 
Van interieurontwerp tot VR-model
Een totale beleving nog voordat het gebouwd is!

Herbekijk het webinar waarin BIM-specialiste Michelle Vrolix uitlegt hoe interieurprofessionals voordeel halen uit ARCHICAD, de renovatietool, Twinmotion, Virtual Reality en BIMx. 
 
 
E-book: Tijdwinst voor architecten
Steeds meer architectenbureaus worstelen met de combinatie van een stijgende werkvoorraad en het gebrek aan personeel. Gelukkig kan ook met de bestaande capaciteit en de juiste werkwijze, de productie omhoog.
 
Download het gratis e-book
 
Meer dan 10.000 BIMcollab ZOOM gebruikers
Twee weken geleden passeerden we een magische grens: dagelijks werken ruim 10.000 professionals met BIMcollab ZOOM! Wij bedanken onze gebruikers voor het vertrouwen.

BIMcollab ZOOM is de enige gratis model viewer en BIM validatie tool welke volledig is geïntegreerd in issuemanagement workflows.
 
Première ARCHICAD 23 | ArchiCafé XL
26 & 28 november 2019 | St. Niklaas, Diepenbeek 
Alle ARCHICAD gebruikers kunnen de nieuwe features van ARCHICAD 23 ontdekken tijdens de volgende XL-editie van het ArchiCafé
Nog niet ingeschreven? Meld u nu aan.  

 
 

Lees- en kijktips 

 

Ontwerpen niet op tijd af?

De stijgende werkdruk vraagt om een andere kijk op het huidige werkproces. Gelukkig zijn er genoeg kansen die je nog kan benutten.
Lees het blog
 

ARC19 Architectuur Award

De jury heeft Mundo-a in Antwerpen aangewezen als winnaar van de ARC19 Architectuur Award. Met het project daagt B-architecten uit om anders naar de stad te kijken en zet het bureau een nieuwe standaard op gebied van duurzaamheid. KUBUS was sponsor van de ARC19 Detail Award.
Lees het artikel
 
LinkedIn
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 KUBUS, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u interesse heeft getoond in KUBUS.