Recorded webinars

ARCHICAD

Bekijk de recorded webinars over ARCHICAD:


Gemakkelijk modelleren in 3D software

Ingewikkelde ontwerpen kunnen soms een uitdaging lijken om te modelleren in 3D. Of houden je in het ergste geval zelfs tegen om de stap naar 3D te zetten. Laat de software je niet afschrikken! Tijdens dit webinar ontdek je in slechts 15 minuten hoe moeiteloos dit in ARCHICAD kan.

Naar de opname >

webinar omgevingsloket

Direct naar het omgevingsloket vanuit je BIM-model

Onze BIM-specialisten tonen u het gemak dat ARCHICAD biedt om precies die info in te vullen die het omgevingsloket nodig heeft.

Naar de opname >

Meetstaat Webinar

Haal je meetstaat direct uit je 3D-model

Een grote frustratie bij menig architecten: meetstaten maken.
Urenlang materialen tellen met de markeerstift in de aanslag, een tweede keer tellen met een ander resultaat als gevolg, ... herkenbaar? Volg dit webinar en leer hoe het efficiënter kan met de Meetstaat Manager.

Naar de opname >

webinar AC23

Breng je model naar een hoger niveau

Laat software je ontwerpvrijheid nooit beperken! Voeg op een intuitieve manier meer detailniveau toe aan je model door gebruik te maken van de nieuwe features in ARCHICAD 23.

Naar de opname >

webinar interieur

Van interieurontwerp tot VR-model

Een totale beleving nog voordat het gebouwd is! De link tussen 3D scanning, interieur, ARCHICAD en Twinmotion wordt gedemonstreerd en onder de loep genomen.

Naar de opname >
 

Hoe zet je als architect een 3D model in voor betere communicatie?

Met een virtueel 3D model creëer je een completer en duidelijker beeld van een ontwerp. Doorsnedes en aanzichten zijn vele malen inzichtelijker dan met alleen een 2D tekening. 
 

Slim modelleren

Er gaat veel tijd verloren met het modelleren van een (3D) model. Zo wordt er ontworpen met pakket A, en daarna uitgewerkt met pakket B. Zonde van de tijd. Ook het uitwerken van het model en het doorvoeren van wijzigingen kan efficiënter. 
 

BIM zonder gedoe

Halverwege het project blijkt het toch in BIM te moeten. Moet je dan opnieuw beginnen omdat er nog geen rekening is gehouden met de eisen volgens de ILS, BIM data, properties en classificaties? Geen paniek, in dit webinar laten we je zien dat dat helemaal niet hoeft. Hoe de juiste software je hierbij kan helpen. Hoe je achteraf eenvoudig properties, en classificaties aan elementen toe kent. En hoe je ervoor zorgt dat een BIM export toch nog op de juiste manier wordt samengesteld.

Naar de opname >

webinar renderen kinderspel

Leer hoe renderen kinderspel wordt

Benieuwd hoe je sneller en eenvoudiger fotorealistische beelden kan maken? In die webinar leer je hoe je gemakkelijk je 3D model kan opwerken met bomen, mensen, objecten, etc.

Naar de opname >

webinar grotere projecten

Samenwerken aan grotere projecten

ARCHICAD biedt verschillende functies die ervoor zorgen dat je op een goede manier kunt samenwerken en het overzicht in het team kunt behouden, ook binnen grootschalige projecten!

Naar de opname >

Registreer voor toekomstige webinars

KUBUS biedt maandelijks meerdere gratis webinars over uiteenlopende BIM onderwerpen.
Registreer alvast voor aankomende webinars en houdt onze pagina in het oog zodat u niets mist! 

Aankomende webinars

Een afspraak plannen?

Liever advies op maat? Vul het contactformulier in en we plannen een afspraak in, online of op locatie.
Dat kan over het implementeren van BIM gaan, maar het kan ook een demonstratie zijn van ARCHICAD, Solibri of BIMcollab.

Maak een afspraak