Testdrive ARCHICAD en Solibri

iedere maand | Eindhoven, Hasselt, Amsterdam en Erpe Mere

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij testdrives. Volledig vrijblijvend kun je ARCHICAD en Solibri komen ervaren onder begeleiding van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.

Seminar 'Architecten aan het woord' - Nederland

28 mrt t/m 16 mei | 8 locaties in Nederland

De aankomende maanden organiseert KUBUS op maar liefst acht locaties in Nederland seminars waar architectenbureau's die met ARCHICAD werken vertellen waarom zij gekozen hebben voor ARCHICAD en hoe zij de stap naar dit BIM pakket ervaren hebben. Daarnaast zal KUBUS wat dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminars zijn bedoeld voor architecten en bouwkundigen die meer willen weten over een geïntegreerde modelgebaseerde manier van werken en over de beste ontwerpsoftware met alle vrijheid in creativiteit. Kies de datum of locatie die jou het meeste aanspreekt en meld je aan.

Seminarie "Architecten aan het woord" - België

28 mrt t/m 17 mei 2019 | 5 verschillende locaties in België

De aankomende maanden organiseert KUBUS op verschillende locaties in Vlaanderen seminaries waar architectenbureau's die met ARCHICAD werken vertellen waarom zij gekozen hebben voor ARCHICAD en hoe zij de stap naar dit BIM pakket ervaren hebben. Daarnaast zal KUBUS wat dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminaries zijn bedoeld voor architecten die nog niet werken met ARCHICAD en die meer willen weten over een geïntegreerde modelgebaseerde manier van werken en over de beste ontwerpsoftware met alle vrijheid in creativiteit.

Ontbijtsessies Circulair Design

9 en 11 april 2019 | Amsterdam

Leer meer over BIM & Circulair Design tijdens een ontbijtsessie. Op 9 en 11 april dekken we de ontbijttafel voor diegenen die graag meer willen weten over BIM in relatie tot Circulair Design. De ontbijtsessies vinden plaats bij Strandzuid, dat op het terrein van de RAI gesitueerd is. Echter zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding. Rond 10:00 uur eindigt ons programma en kunt u de beurs Building Holland bezoeken, die op dat moment in de RAI plaatsvindt. 
   

Seminarie "Bouwbedrijven aan het woord" - België

4 april en 16 april | Brussel en Lummen

In april organiseert KUBUS België twee ontbijtseminaries waar bouwbedrijven die met Solibri, BIMcollab & BIMcollab ZOOM werken, vertellen over hun keuze en ervaringen met deze BIM oplossingen . Daarnaast zal KUBUS dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminaries zijn bedoeld voor aannemers en architecten die nog niet werken met Solibri, BIMcollab, BIMcollab ZOOM en die meer willen weten over modelcontrole en het optimaliseren van communicatie.