BIM issue tracking made easy

Better model quality, better buildings

BIMcollab
BIM issue management in de cloud

Tijdens de ontwikkeling van BIM in elk bouwproject krijg je te maken met onverwachte problemen die opgelost moeten worden. Maar hoe beheer je al die issues?

BIMcollab versimpelt dit proces en is een op BCF gebaseerd platform voor issue management in de cloud. BIMcollab is ontworpen voor de multidisciplinaire samenwerking in bouwprojecten. De meestgebruikte BIM software zoals Revit, ARCHICAD, Navisworks, Solibri Model Checker, Tekla Structures en simplebim hebben een directe link met BIMcollab via BCF Managers; andere pakketten koppelen op basis van BCF-uitwisseling.

Meer over BIMcollab

BIMcollab ZOOM
Visualisatie én validatie van IFC modellen

BIMcollab ZOOM is de nieuwste toevoeging aan het BIMcollab ecosysteem en biedt modelvisualisatie en validatie volledig geïntegreerd in BIMcollab's workflow voor issuemanagement. Smart Views maken data snel inzichtelijk en het maken óf bespreken van issues in teammeetings in de context van disciplinemodellen was nog nooit zo eenvoudig. ZOOM helpt om ontwerpproblemen te detecteren en oplossingen te verifiëren.

Met ZOOM biedt BIMcollab een complete set aan tools voor geïntegreerd BIM issuemanagement, essentieel voor het optimaliseren van de kwaliteit van BIM data.

Meer over ZOOM
 

BCF Managers
Integreert met alle BIM tools

BIMcollab heeft via de BCF Managers een directe link met de meestgebruikte BIM software zoals Revit, ARCHICAD, Navisworks, Solibri en Tekla Structures.

Maak en deel issues met je teamleden, ongeacht of ze met dezelfde of een andere BIM software werken. Start het proces in model checking-, clash detectie- of validatie-software (zoals Solibri, Navisworks, BIMsight of BIMcollab ZOOM) en vind de probleemlocatie met een enkele muisklik in modeleer applicatie zoals ARCHICAD, Revit and Tekla Structures. Controleer oplossingen, volg mark-ups, of geef feedback.

Meer over BCF Managers