StartersModule

haal het maximale uit de STAR(T) Edition

Met de StartersModule voor STAR(T) Edition beschik je (als aanvulling op de zeer uitgebreide bibliotheek) over extra objecten
voor ontwerp, detaillering, uitvoering en installatie. Haal meer uit ARCHICAD STAR(T) Edition en voer projecten efficiënter uit.


Hieronder enkele voorbeelden van de mogelihkeden van de StartersModule.
Voor een overzicht van de gehele StartersModule, klik hier

Aankleding voor het ontwerp

De speciale ontwerpobjecten zijn gemakkelijk te gebruiken, flexibel en heel geschikt voor de ontwerpfase. Tekeningen kunnen worden opgewerkt met 2D symbolen, bijvoorbeeld voor inrichting of visuele aankleding. De eenvoudige weergave past bij de stijl waarin eerste ontwerpen worden opgezet. Ook de interface is eenvoudig en daarmee overzichtelijk. Alle aanpassingen kun je direct in de gevel, plattegrond of in 3D aanbrengen.

Speciaal voor de ontwerpende architect bevat de StartersModule alleen al voor de ontwerpfase ruim 75 objecten waarmee de eenvoud van modelleren gecombineerd wordt met de kracht van BIM. Werk je naar tevredenheid met SketchUp, maar kun je net niet díe informatie uit het model halen die je nodig hebt om het ontwerp voor te bereiden voor vergunning of tekenkamer, dan zul je de StartersModule zeer waarderen.

Symbolen en objecten

De bibliotheek is extra uitgerust met objecten en symbolen. Bijvoorbeeld vluchtsymbolen, elektrosymbolen, installatiesymbolen en bouwplaatsinrichting. Daarnaast zijn handige hulpmiddelen toegevoegd waaronder tekst- en maatvoeringsobjecten zoals koppen- en lagenmaat, wijzigingssymbolen of verkoopmaatvoering

Installatie tekeningen

Maak gebruik van 2D- of 3D objecten om riolering, verwarming, elektra en verlichting aan te geven. Stel ze in en gebruik ze in de meetstaten of koppel ze met labels. Symbolen voor HWA en riolering, wandcontactdoos (enkel, dubbel, waterdicht enz.), schakelaars (wissel, serie, kruis enz.), symbolen voor verlichting, water en gas, luchtbehandeling, brandslanghaspel, brandblusser zijn altijd bij de hand.

Werf- en bouwplaatsinrichting

Om een werf of bouwplaats in te richten zijn tientallen objecten toegevoegd, zoals een bouwmeterkast, opslagruimte en containers. Maar ook silo's, steigers en vele pictogrammen. De 3D parametrische kranen kunnen visueel de reikwijdte tonen. En met het speciale stelraam zijn openingen door gebruik van houten frames in wanden te plaatsen. Je maakt makkelijk lijsten van alle stelramen in een project.