Installatiepagina

Jouw ARCHICAD

installeren & activeren

 
  
 
 

Wat heb ik?


ARCHICAD wordt standaard geleverd als Software key. Dat betekent dat je een link en authenticatie code ontvangt en direct aan de slag kunt met het programma. Maar je kunt ook (tegen extra kosten) kiezen voor een CodeMeter. Je ontvangt dan een zilveren usb-stick die je dient te activeren.

Wat langer geleden leverden we Wibu keys. Dat zijn groene usb-sticks. Deze worden niet meer geleverd maar kunnen nog wel in gebruik zijn.
  Wibu key CodeMeter

Wibu key gebruikers opgelet

Werk je nog met de groene Wibu key? Dan is upgraden naar ARCHICAD 19, 20 of 21 niet mogelijk. Je hebt daarvoor een authenticatiecode ontvangen per e-mail. Daarmee kun je de Wibu key zelf omzetten naar een Software key, zodat je kunt werken met een nieuwere ARCHICAD versie.
 

ARCHICAD download archief

Onderstaande versies zijn alleen ondersteund op de besturingssystemen die toen beschikbaar waren. Naast iedere download staat een link naar de Troubleshooting pagina van GRAPHISOFT.

Let op!

De installatieprogramma's werken op de ingebouwde Java-versie, deïnstalleer daarom vóóraf de Java-versie van je systeem.
 

  ARCHICAD 20 Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  STAR(T)Edition 2017 Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  ARCHICAD 19 Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  STAR(T)Edition 2016 Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  ARCHICAD 18 Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  STAR(T)Edition 2015 Systeemeisen Hulp bij installatie

 

  ARCHICAD 17
  Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  STAR(T)Edition 2014   Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  ARCHICAD 16   Systeemeisen Hulp bij installatie

 
  STAR(T)Edition 2013     Systeemeisen Hulp bij installatie

ARCHICAD 15 en ouder:  voorheen werd de distributie gedaan via CD’s en DVD’s. Zoek in je eigen adminstratie naar de juiste schijf. Indien deze echt niet meer gevonden kan worden, neem dan contact op met de support.